Partners


Domen Consultancy werkt nauw samen met haar partners. Hieronder een overzicht:

Déteye
Déteye richt zich op verschillende vormen van dienstverlening. U kunt bij Déteye terecht voor advies over brandveiligheid, voor hulp bij het aanvragen van vergunningen, digitaal tekenwerk en presentatietekeningen in 2D of 3D. Particulieren, bedrijven, overheden, woningbouwcorporaties en architectenbureaus zijn onze grootste opdrachtgevers. De professionals van Déteye hebben ervaring in al deze sectoren, verkregen doordat zij in het verleden aan de andere kant van de tafel hebben gezeten. Zo heeft Déteye adviseurs in dienst die hun sporen verdienden bij de overheid als bouwplantoetser, als preventist of als inspectiefunctionaris. Zij zijn uw beste adviseurs als het gaat om brandveiligheid.

Voor de aanvraag van bouwvergunningen, het digitaliseren van tekenwerk en het realiseren van presentatietekeningen heeft Déteye adviseurs in dienst die jarenlange ervaring hebben in de architectuurwereld. Veel van onze adviseurs zijn afkomstig van architectenbureaus, bouwkundig adviesbureaus of de overheid. Déteye ‘creates visibility’, ofwel: Déteye maakt duidelijk, visualiseert, verheldert. Daar waar u door de bomen het bos niet meer ziet, gaat Déteye voor u aan het werk. Door jarenlange ervaring kan Déteye u helpen uw weg te vinden in de wereld van brandveiligheid, tekenwerk en vergunningen. Kortom, Déteye ‘creates visibility’.

Lees meer...


Ignis Systems
IGNIS SYSTEMS is een NCP erkend brand detectiebedrijf. Wij leveren professionele brandmeldsystemen, ontruimingssystemen, DECT systemen, gasdetectie, vlamdetectie en toegangscontrole systemen. Tevens is IGNIS SYSTEMS een NCP erkend Programma van Eisen opsteller. Bij elk ontwerp worden de eisen van de gemeente en de klantspecifieke eisen vastgelegd in een Programma van Eisen ( PvE ). Op basis van deze uitgangspunten kunnen wij u adviseren de juiste productkeuze te maken. Kortom, uw partner in branddetectie, toegangscontrole, advies en gasdetectie!

Lees meer...
Contact


Postbus 10223
NL-6000 GE Weert
T +31(0)6 3120 1358
info@domenconsultancy.nl